Entertainment

Zien we Jan Smit ondanks kritiek volgend jaar weer in The Voice?

27 maart 2021 22:31 Aangepast: 28 maart 2021 11:35
Jan Smit Beeld © William Rutten

Als het aan Jan Smit (35) ligt, gaat hij door als coach bij 'The voice of Holland'. Dat zegt hij in het programma 'Hoge Bomen' op SBS6. Tegen presentator en collega-zanger Jeroen van de Boom (48) zei de Volendammer dat de makers in ieder geval zijn agenda hebben opgevraagd. "Ik zou het zo weer doen."

"Ik ben de coach en uiteindelijk moet ik naar de finale, en dat is me gelukt"

Jan vertelde dat hij momenteel in een goede tijd zit en zijn functie als coach bij The Voice heeft daar mee te maken. "Dat ik het heb mogen doen is absoluut een onderdeel van betere tijden", zei de zanger/presentator. Hij vertelde wel dat hij het lastig vond. Vooral bij de blind dates dacht hij na afloop vaak dat hij misschien had moeten drukken voor een kandidaat.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Hanin uit The Voice of Holland mogelijk uit Nederland gezet

Met de kritiek die hij af en toe kreeg kon Jan wel leven. "Het is een keuze", zei hij daarover. "Ik ben de coach en uiteindelijk moet ik naar de finale, en dat is me gelukt. Daar kunnen mensen wat van vinden en dat begrijp ik heel goed."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B gaat de mist in tijdens finale van The voice of Holland

Over zijn kandidaat Jasper zei Jan dat hij de kritiek die hij kreeg niet altijd terecht vond. "Hij weet zelf ook wel dat hij niet de beste was, maar de kritiek die soms voorbij kwam was buiten alle perken." Ondanks alles blijft Jan achter Jasper staan. "Ik ben misschien wel een eigenwijze coach", concludeerde hij over zichzelf. "Maar uiteindelijk heeft Jasper gewoon een goede stem."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jan Smit honderden keren gevraagd voor deelname songfestival

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore