Entertainment

Groen licht voor tweede seizoen Matthijs gaat door

27 maart 2021 21:58 Aangepast: 28 maart 2021 11:29
Matthijs gaat door Beeld © ANP

Matthijs van Nieuwkerk (60) is vanaf augustus terug met zijn zaterdagavondshow 'Matthijs gaat door'. De presentator maakte zaterdagavond in de laatste uitzending van de eerste reeks bekend dat hij groen licht heeft gekregen voor een tweede seizoen.

Matthijs gaat door, een voortvloeisel uit De Wereld Draait Door, was eind januari voor het eerst op de buis. De presentator, die op oudejaarsavond al een voorproefje gaf van zijn nieuwe programma, had eerder willen beginnen. Maar vanwege een coronainfectie moest hij de première van zijn zaterdagavondshow twee weken uitstellen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthijs van Nieuwkerk neemt uitreiking Edison Pop op zich

Het eerste seizoen van de show, waarin muziek een grote rol speelt en een prominente rol is weggelegd voor de Sven Hammond Big Band, trok doorgaans meer dan een miljoen kijkers. In de aflevering van zaterdagavond waren een groot aantal winnaars van de Edison Pop te gast. Willeke Alberti sloot de uitzending af met het nummer 'Eeuwig jong', dat ze zong voor Rob de Nijs. De Nijs kreeg dit jaar zijn zesde Edison, dit keer in de categorie Nederlandstalig voor zijn afscheidsalbum ''t Is mooi' geweest.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthijs van Nieuwkerk gaat langer door met zijn nieuwe show

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore