Entertainment

Jeroen van Inkel moet radioshow staken door stemproblemen

27 maart 2021 09:09 Aangepast: 27 maart 2021 18:19
Jeroen van Inkel Beeld © ANP

Jeroen van Inkel (59) heeft zaterdagochtend noodgedwongen eerder moeten stoppen met zijn radioprogramma. De dj kampt nog steeds met stemproblemen en was daardoor niet in staat zijn NPO Radio 2-ochtendshow 'Rinkeldekinkel' te presenteren. Giel Beelen (43) heeft de laatste anderhalf uur overgenomen.

"Ik heb iets aan m'n stem, ik moet eraan geholpen worden. Dat gaat over twee weken gebeuren"

"Ik heb iets aan m'n stem, ik moet eraan geholpen worden. Dat gaat over twee weken gebeuren. Eigenlijk was het de afgelopen dagen opvallend goed en dacht ik: nou als het zo is, dan kan ik ook uitstekend de radioshow doen", zei Jeroen aan het begin van zijn show.

De dj is door zijn stemproblemen ook zondag niet te horen. Wederom neemt collega Giel Beelen zijn ochtendprogramma over. "Ik begon wel aardig chagrijnig te worden door mijn slechte stem. Maar ik voel mij verder goed, zolang ik mijn mond hou", vertelt Jeroen aan RTL Boulevard. "Ik denk vooral aan Ruud de Wild en zijn herstel. Mijn problemen stellen niets voor vergeleken met zijn situatie. Ik denk vaak aan hem."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jeroen van Inkel keurt heksenjacht Bilal af: 'Mensonwaardig'

De dj kampt al langer met stemproblemen. In februari nam de dj al een paar weken rust. Ook toen verving Giel hem. Jeroen nam het eerder deze week nog op voor acteur Bilal Wahib en liet weten de heksenjacht af te keuren. Ook John van den Heuvel sprak zich onlangs in RTL Boulevard uit over het onderwerp.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jeroen van Inkel is stem kwijt, zeker twee weken niet op radio

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore