Entertainment

Tatum Dagelet mocht van haar ex niet poepen

26 maart 2021 19:44 Aangepast: 26 maart 2021 19:46
Tatum Dagelet Beeld © ANP

Kakken, poepen, schijten: hoe je het ook wil noemen, we doen het allemaal. Tatum Dagelet (46) maakt er dan ook geen geheim van als ze een grote boodschap moet doen. Toch is niet iedereen zo open over het onderwerp weet ze uit ervaring. Zo was er eens een vriendje die maar niet wilde geloven dat vrouwen óók naar het toilet moeten voor een number two.

"Vanaf dat moment waren het alleen maar rozenblaadjes en zo"

In de LINDA.original WC-monologen deelt de presentatrice een bijzondere anekdote over een van haar voormalige vriendjes. "Er was eens een ex en ik had het weer eens over schijten, zoals ik dat dan noem. Toen keken al zijn vrienden zo van: o mijn god, een vrouw die over kak praat. Toen zeiden ze: nou, die ex, voor hem poepen vrouwen niet. Dus dat is er bij mij toen een beetje ingeramd door die ex. Dus vanaf dat moment waren het alleen maar rozenblaadjes en zo."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tatum Dagelet vroeger gepest en pester

Volgens Tatum is het nog altijd not done om als vrouw over je toiletbezoek te praten. "Vanaf het moment dat je dat doet, werk je jezelf in de problemen." Zo kwam het dan ook regelmatig voor dat, wanneer de eerdergenoemde ex bleef slapen, Tatum zichzelf in allerlei bochten moest wringen wanneer de nood hoog was. "Het was wel handig, want mijn zus woont naast mij. Dus dan zei ik: ik ga even iets ophalen bij mijn zus."

Ironisch genoeg mist datzelfde vriendje nu geen enkel toiletbezoek meer, aangezien zijn foto bij de presentatrice op de wc hangt. "Het vriendje van wie ik niet mocht poepen: nu is hij er elke dag bij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tatum Dagelet eindelijk weer terug op de buis

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore