Ga naar de inhoud
Entertainment

Zien: Duncan Laurence maakt debuut op Amerikaanse tv

Duncan Laurence Beeld © ANP

Het lijkt er sterk op dat Duncan Laurence (26) na Europa nu ook de Verenigde Staten verovert. Gisteren was hij te zien op nationale Amerikaanse televisie in 'The Today Show', waar hij zijn nummer 'Arcade' ten gehore bracht.

"Ik hoop dat anderen daardoor ook hun droom zullen najagen"

Zoals we van Amerikaanse interviews kunnen verwachten, gingen de presentatoren meteen de diepte in op zoek naar emotie. Ze vroegen hem naar zijn pestverleden en hoe hij zijn muziek gebruikt om positiviteit in de wereld te brengen. Duncan vertelde dat hij hoopt dat zijn muziek anderen kan inspireren. "Dat een kleine jongen uit zo'n klein land dit kan doen, dat hij zijn droom volgt... Ik hoop dat anderen daardoor ook hun droom zullen najagen."

Duncan
Lees ook:
Duncan Laurence deelt glimp van Amerikaanse tv-debuut

Ook werd de woonplaats van de zanger nog even aangestipt, want hoe spreek je Hellevoetsluis in hemelsnaam uit?! Duncan complimenteerde de presentatoren met hun poging.

Duncan Laurence won in 2019 het Eurovisiesongfestival met 'Arcade'. Het lied is inmiddels al meer dan 250 miljoen keer gestreamd op Spotify en doet het bijna twee jaar later ook goed in de VS nadat het een hit werd op TikTok.

Duncan
Lees ook:
Duncan Laurence mag optreden in Amerikaanse 'Today Show'

Dit jaar mag Jeangu Macrooy een gooi doen naar de winst van het songfestival met zijn nummer 'Birth Of A New Age'. Songfestivalliefhebber Carlo Boszhard is in ieder geval al fan:

Songfestivallied Jeangu 'gemaakt om mee uit te pakken'

04:37