Entertainment

Chrissy Teigen neemt afscheid van haar 14 miljoen Twitter-volgers

25 maart 2021 03:53 Aangepast: 25 maart 2021 09:32
Chrissy Teigen Beeld © ANP

Na ruim tien jaar op Twitter is het voor Chrissy Teigen (35) mooi geweest. De vrouw van John Legend (42) liet woensdag aan haar bijna 14 miljoen volgers weten dat ze afscheid neemt van het sociale medium.

"Heb een goed leven, tweeters"

"Ik heb zoveel te danken aan deze wereld. Ik beschouw sommigen van jullie echt als vrienden", aldus Chrissy. "Maar het is tijd dat ik afscheid neem. Dit heeft niet langer een positieve uitwerking op mij, maar een negatieve. Het is altijd mijn doel om mensen blij te maken. De pijn die ik voel als dat niet lukt, is te veel voor me. Ik weet dat ik altijd neergezet word als het type dat overal een sterk antwoord op heeft, maar dat ben ik gewoon niet."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Moedermaffia berispt Chrissy Teigen om topless foto met zoontje

Het vele commentaar op haar tweets heeft haar veranderd, zegt het voormalig model. "Mijn behoefte om aardig gevonden te worden en mijn angst dat er mensen pissig op me worden hebben me iemand gemaakt waar jullie me niet voor zijn gaan volgen. Ik ben een ander mens dan toen ik hier begon. Heb een goed leven, tweeters. En weet dat ik altijd om jullie heb gegeven."

De 35-jarige beschrijft de vele nare opmerkingen als heel veel kleine steekjes die haar met enorme blauwe plekken hebben achtergelaten. Ze zegt dat ze zelf ook veel fouten heeft gemaakt door stomme dingen te zeggen. "Ik heb daar veel van opgestoken, maar wat ik nooit heb geleerd, is de negativiteit te negeren. Ik ben gewoon gevoelig, oké? Dat wil ik niet zijn, maar ik ben het. Maar ik hou van jullie en ik koester onze tijd samen hier. Echt. En ik haat jullie ook."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Chrissy Teigen vraagt Joe Biden: 'Ontvolg me op Twitter'

Haar afscheidswoorden stonden niet lang online: nog geen uur na haar mededeling hief Chrissy haar account op.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore