Entertainment

Tranen bij liefdevol huwelijksaanzoek in Chantals Beauty Camper

24 maart 2021 21:31 Aangepast: 25 maart 2021 06:21
Beeld © RTL

In de aflevering van 'Chantals Beauty Camper' van woensdagavond werd de kijker getrakteerd op een héél bijzonder moment. We konden namelijk allemaal zien hoe Rowan zijn Kaylee ten huwelijk vroeg. Oh, en ze zei natuurlijk volmondig 'ja'!

"Ik weet zeker dat we de rest van ons leven samenblijven"

Rowan en Kaylee werken beiden in de kinderopvang. Dat is maar goed ook, want Kaylee is zwanger, dus binnenkort zijn ze samen een full-time kinderopvangbedrijf voor hun eigen wondertje. Tijdens de zwangerschap voelt Kaylee zich minder mooi, vertelt Rowan. "Terwijl ze hartstikke mooi zwanger is." Rowan heeft van tevoren al bedacht dat hij zijn grote liefde na de make-over ten huwelijk gaat vragen. "Ik weet zeker dat we de rest van ons leven samenblijven."

Wanneer Chantal Kaylee overvalt met het nieuws dat ze een make-over krijgt, is de zwangere vrouw helemaal stil. Daarna beginnen de eerste tranen te rollen. "Ik vind het superlief." Vervolgens krijgt Kaylee, midden op een alpacaweide een schoonheidsbehandeling van Leco. Fred zal haar stylen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Huwelijksaanzoek in Chantals Beauty Camper zorgt voor tranen

Als Kaylee denkt dat ze zichzelf te zien krijgt, ná de make-over, staat er een grote verrassing op haar te wachten. In plaats van een spiegel achter het doek, staat daar haar grote liefde Rowan, mét een alpaca, hun lievelingsdier. Direct verschijnen er weer tranen bij Kaylee.

Wanneer Rowan op zijn knieën gaat om zijn grote liefde dé vraag te stellen, zegt Kaylee direct 'ja'. "Dit had ik niet verwacht", zegt ze, waarna de twee elkaar meermaals liefdevol omhelzen en zoenen.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Marjo emotioneel in Chantals Beauty Camper: 'Ik wil ertoe doen'

RTL Boulevard sprak eerder met Fred, Chantal en Leco over hun gezamenlijke programma, waarin ze proberen mensen in hun kracht te zetten. Je ziet het in onderstaande video.

Chantals Beauty Camper zie je iedere woensdag om 20:30 uur op RTL 4. Eerdere afleveringen kijk je hier terug.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore