Entertainment

Justin Bieber wil gevangenen zich laten bekeren tot God

24 maart 2021 03:15 Aangepast: 24 maart 2021 10:01

Justin Bieber (27) heeft een nieuwe roeping gevonden. De zanger bezoekt gevangenissen in Los Angeles om gedetineerden ervan te overtuigen dat ze zich moeten bekeren tot God. Alleen dan zal hun leven weer op het rechte pad komen, denkt 'The Biebs'. Dit meldt 'TMZ'.

"Ik was een tijd lang de weg kwijt"

Bieber werd met zijn camper gespot door fotografen buiten de hekken van de California State Prison, wat direct vragen opriep. Volgens een bewaker kreeg Justin toegang tot de gevangenis en mocht hij samen met zijn pastoor een aantal bezoekjes brengen aan gevangenen. Wat de twee 'binnen' precies hebben gedaan is niet duidelijk. Uiteraard dienden zowel Justin als de pastoor zich aan de coronaregels te houden binnen de muren van de gevangenis.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Justin Bieber: 'Hailey hielp mij dit jaar door diep dal heen'

De afgelopen jaren heeft Bieber zich meerdere malen publiekelijk uitgelaten over zijn geloof en vertrouwen in God, iets wat hij deelt met zijn echtgenote Hailey. "Ik was een tijd lang de weg kwijt en deed eigenlijk alles wat God verboden heeft. Dat was de meest ongelukkige periode uit mijn leven. Dankzij Hailey ben ik teruggekomen bij waar ik vandaan kom, bij hem. Hij heeft me vergeven en ik heb hem beloofd een beter persoon te zijn."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore