Ga naar de inhoud
Entertainment

Ellen DeGeneres geeft update na ziekenhuisopname vrouw

Portia de Rossi en Ellen DeGeneres Beeld © Getty Images

Het was even flink schrikken voor Ellen DeGeneres (63). Haar echtgenote Portia de Rossi (48) kreeg plots hevige last van haar buik en 'kroop over de vloer' van de pijn. De presentatrice bracht haar naar de eerste hulp, waar bleek dat Portia een blindedarmontsteking had.

"Ik maakte me enorme zorgen, omdat ik niet wist wat er aan de hand was"

Ellen en Portia lagen afgelopen vrijdag in bed toen de vrouw van de talkshowhost plots crepeerde van de pijn. Portia bleef volhouden dat het wel goed ging, maar Ellen trapte er niet in. "Dus we gingen hals over kop naar de eerste hulp", legt Ellen uit in haar praatprogramma. "We waren aan het rijden en ze had zoveel pijn. Ik maakte me enorme zorgen, omdat ik niet wist wat er aan de hand was. Ik ben christelijk opgevoed en ging er dus maar vanuit dat er zich een demon in haar had genesteld." 

Talkshow
Lees ook:
Talkshow Ellen DeGeneres verder in de problemen

Die demon bleek er niet te zijn, maar na een CT-scan werd er wel een blindedarmontsteking geconstateerd bij Portia. Ellen kon niet bij haar vrouw blijven door de coronamaatregelen in het ziekenhuis en hoorde pas de dag erna wat er gaande was. Portia ging onder het mes, maar mocht al snel naar huis. De presentatrice verzekerde haar fans in The Ellen Show dat haar echtgenote zich 'een stuk beter' voelt sinds de operatie.

Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres aan de kant geschoven als presentator Friends-reünie

Ellen heeft wel meer kopzorgen. Vorig jaar werd ze beschuldigd van pestgedrag bij haar talkshow en sindsdien gaat het niet zo goed meer met het programma. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Hoe nu verder voor Ellen DeGeneres en haar show?

04:22