Entertainment

Erica en Martien voelen zich buitenspel gezet door Maxime

22 maart 2021 21:01 Aangepast: 22 maart 2021 21:01
Beeld © Talpa

We weten natuurlijk allemaal dat de familie Meiland moet verhuizen uit Hengelo, maar in 'Chateau Meiland' zien we nu de perikelen rondom het verhuizen. In de aflevering van vanavond vertelt Maxime haar vader en moeder dat ze misschien wel liever alleen wil wonen. En die klap komt hard aan bij Martien en Erica.

"Wij worden gewoon buitenspel gezet"

Wanneer Maxime haar ouders even bij elkaar roept om te vertellen dat ze een huis gaat bezichtigen met Leroy, zijn Martien en Erica stomverbaasd. "Dat is voor jou alleen?" vraagt Martien verbaasd, waarop Maxime bevestigend antwoordt. "Ja, met Leroy en Claire." Martien zegt meteen: "We zouden toch met z'n allen gaan?" En Erica: "Leuk is dat. Vind je het niet leuker met ons, en Leroy erbij?"

Maxime vertelt dat ze eerst altijd dacht dat ze alleen was, maar nu ze met Leroy is zijn de zaken wat haar betreft veranderd. "Ik ben er nu ook aan toe." Bovendien vinden de grootouders het ook jammer dat ze Claire dan minder zullen zien. "Ik moet wel even aan het idee wennen", vertelt Erica. 

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Maxime Meiland showt trots haar kersverse babybuik

Martien en Erica raken door het verhaal van Maxime een beetje in paniek. "Het kan ook zijn dat de foto's prachtig zijn en het tegenvalt. Ze moet ook nog een hypotheek regelen, dus misschien staat het op los zand."

Inmiddels heeft Maxime bekendgemaakt dat zij en Leroy samen een kindje verwachten. In de video hieronder vertelt ze daar meer over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore