Ga naar de inhoud
Entertainment

Viktor Verhulst en Monica Geuze nieuw presentatieduo Temptation

Beeld © RTL/Videoland

Viktor Verhulst (26) heeft er een nieuwe job bij. De zoon van Studio 100-baas Gert (53) mag samen met Monica Geuze (25) het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' presenteren. Dat laat RTL weten aan RTL Boulevard.

"We gaan er een mooi seizoen van maken, dat weet ik zeker"

Voor het nieuwe seizoen worden de handen ineengeslagen met onze zuiderburen. De vorige reeks - bestaande uit enkel Nederlandse koppels en singles - presenteerde de YouTube-ster samen met goede vriend Kaj Gorgels. Nu neemt Viktor Verhulst het presentatie-stokje van hem over. "Temptation Island is al jaren een iconisch programma op de Nederlandse en Vlaamse televisie, een programma waarvan ik alle voorgaande seizoenen heb gekeken. Daarom ben ik erg blij dat ik deze nieuwe variant samen met Monica mag presenteren. We gaan er een mooi seizoen van maken, dat weet ik zeker", stelt hij.

Ook Monica vindt het een eer om het tweede seizoen weer te presenteren: "Dit keer is het samen met ons buurland België en ik kijk ernaar uit om met Viktor samen te werken. Vorig jaar zag alles er zo romantisch uit, ik verheug me nu al op de plek waar we gaan filmen en natuurlijk op het seizoen zelf."

Het
Lees ook:
Het gaat van kwaad tot erger in vierde aflevering Temptation Island USA

Temptation Island: Love or Leave heeft een andere insteek dan de reguliere versies voorgaande jaren. Normaliter is de grote vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar in Temptation Island: Love or Leave onderzoeken de stellen of ze wel met de ware zijn. De tortelduifjes geven elkaar vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Twijfel jij over je relatie of ben je juist op zoek naar een serieuze relatie? Dan is dit je kans! Je kunt je namelijk nog opgeven voor het nieuwe seizoen. De opnames vinden deze zomer plaats op een romantische bestemming in Europa. 

Geef je nu op voor Temptation Island: Love or Leave seizoen twee

00:24
Temptation
Lees ook:
Temptation Island: Love or Leave krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen is nu volledig te zien bij Videoland. Al gezien? In Temptation Love Therapy doen de meest spraakmakende deelnemers een boekje open. Alle afleveringen bekijk je hier.

Love Therapy: Jaydi neemt het op voor haar ex Sonny

12:31