Entertainment

Netflix viert Tiger King-jubileum met Drag Race-musical

22 maart 2021 12:09 Aangepast: 22 maart 2021 12:24
Carole Baskin en haar aartsrivaal Joe Exotic in 'Tiger King' Beeld © Netflix

Het is alweer een jaar geleden dat heel de wereld in de ban raakte van 'Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'. Om het succes van de bizarre docuserie te vieren, slaat Netflix de handen ineen met TikTok voor een 'Drag Race'-musical in het teken van Joe Exotic (58) en Carole Baskin (59).

Tiger King wist vorig jaar iedereen door de eerste weken van de lockdown te slepen en werd daarmee een wereldwijd fenomeen. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan een tweede seizoen, komt er vanuit de BBC een speciale docu én blijft er maar nieuws binnenkomen over Joe Exotics bonje met Carole Baskin. Netflix wil het succes van de true crime-serie vieren en komt daarom met Tiger Queens: The Tiger King Musical

'Tiger Queens: The Tiger King Musical' 'Tiger Queens: The Tiger King Musical'
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Carole Baskin is helemaal klaar met Tiger King

Voor de musical werkt de streamingdienst samen met het online platform TikTok en trekken ze een heel blik aan Drag Race-kandidaten open voor het spektakel. William uit RuPaul's Drag Race zal te zien zijn als Joe, Kim Chi als Carole en Heidi N Closet wordt de tijger. Daarnaast staan er nog een aantal oud-deelnemers klaar als special guests. Tiger Queens is vanaf zondag 28 maart te bewonderen op TikTok.  

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tiger King-ster Joe Exotic waagt poging bij Joe Biden voor pardon

In Drag Race Holland, de Nederlandse versie van RuPaul's Drag Race, waagde een van de queens zich ook al eens aan Joe Exotic. ChelseaBoy zette een ijzersterke impressie van de tijgerkoning neer tijdens Snatch Game.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook echtgenoot Tiger King-ster Joe Exotic draait de bak in

Tiger King volgde de lange vete tussen tijgerfantast Joe en 'dierenrechtenactivist' Carole. In de show werd gekeken naar Joe's beschuldigingen aan het adres van zijn rivaal en de dood van haar echtgenoot. Carole deed er op haar beurt alles aan om haar tegenstander te laten stoppen met het fokken en doorverkopen van tijgers. Joe zit op dit moment in de gevangenis na een veroordeling voor poging tot moord op Carole, dierenmishandeling en het fokken van tijgers. 

Joe krijgt nog meer beschuldigingen naar zijn hoofd geslingerd. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore