Entertainment

André Hazes aan de pannenkoeken bij familie van Sarah

21 maart 2021 18:12 Aangepast: 21 maart 2021 18:46
Andre Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP / Instagram @sarahvansoelen

Het is inmiddels alweer ruim een week geleden dat André Hazes (27) de biezen pakte en besloot Monique Westenberg (43) te verlaten. Hij zou het alweer gezellig hebben met een nieuw liefje, Sarah van Soelen, met wie hij ook dit weekend doorbrengt. Dat blijkt uit foto's op Insta.

"Op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb"

Op de Stories van Sarah zagen we gisteren al foto's van een gezellig familiediner voorbijkomen, en vanochtend lijken ze de dag gestart met pannenkoeken. Inclusief Dré. De zanger legde na de breuk met zijn verloofde in een post op Instagram uit dat hij inderdaad een 'klik' heeft met Sarah, een dochter van een bevriende familie, waarover al volop geruchten de ronde deden. 'Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb', schreef hij toen.

Sarah van Soelen Sarah van Soelen
Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Na eerdere uitspraken is André Hazes weer herenigd met zoontje

In een interview met RTL Boulevard legde André uit dat hij gelijk na de relatiebreuk bij Sarah was ingetrokken. Met deze post op Instagram lijkt het erop dat dat nog steeds het geval is.

Bekijk het hele verhaal van Dré hieronder:

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Wie is toch die Sarah, die André Hazes bijstaat na zijn breuk met Mo?

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore