Entertainment

Akwasi opnieuw vader geworden: 'Hij is gezond en prachtig'

20 maart 2021 15:04 Aangepast: 20 maart 2021 16:01
Akwasi Beeld © ANP

Rapper Akwasi (33) is voor de tweede keer vader geworden. Dat onthult hij op Instagram. Dat zijn vriendin weer in verwachting was, had hij bewust niet gedeeld op sociale media vanwege de 'turbulente periode' die hij achter de rug heeft, schrijft hij.

"Ik deelde het nieuws liever niet op socials"

'Mijn vriendin raakte in verwachting van ons tweede kindje in een hele contradictieve periode (turbulent vs zegeningen) in mijn leven. In no time werd social media een negatieve, toxische ruimte waardoor ik het nieuws vooral binnen mijn eigen kringen deelde en liever niet op de socials', aldus de 33-jarige Akwasi, die al een dochtertje heeft met zijn vriendin.

De rapper heeft een zoontje gekregen. "Hij is gezond en hij is prachtig."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Akwasi: 'Gevangenisstraf voor Dam-uitspraken? Ik zal er zijn'

Akwasi was het afgelopen jaar vaak in het nieuws. De rapper kwam vorig jaar onder vuur te liggen tijdens de Black Live Matter-demonstratie op de Dam in Amsterdam vanwege een uitspraak over de sinterklaasviering. Daar zei Akwasi onder meer dat hij Zwarte Piet hoogstpersoonlijk op zijn gezicht zou trappen als hij hem tegen zou komen in november. Omdat hij publiekelijk afstand nam van zijn opmerking besloot het Openbaar Ministerie hem niet te veroordelen voor 'opruiing'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Akwasi blijft voorlopig achter de schermen van Omroep ZWART

Akwasi vertelde eerder aan Boulevard dat 'ie in de quarantaine-tijd vooral veel tijd doorbrengt met zijn dochtertje:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore