Ga naar de inhoud
Entertainment

Sander van de Pavert reageert op 'Beste LuckyTV ooit'

Sander van de Pavert Beeld © RTL

Het bleek een schot in de roos: de LuckyTV over de eerste ontmoeting van de kersvers gekozen lijsttrekkers. Sterker nog, het filmpje wordt door velen bestempeld als 'de allerbeste ooit' en ging gigantisch viral. Maker Sander van de Pavert (45) reageerde gisteren bij 'Jinek' op het succes. Had hij het zien aankomen?

"Ik wist niet dat het een voltreffer was"

"Nee, ik wist niet dat het een voltreffer was. Dat weet ik eigenlijk nooit van tevoren", legt Sander uit. Wel zegt hij dat de mondkapjes natuurlijk een godszege zijn. Daardoor hoeft hij er geen rekening mee te houden dat de mond synchroon loopt met de tekst, en dat scheelt een hoop: "Een groot deel van de creatieve energie gaat toch zitten in het synchroon laten lijken. Nu kan ik freestylen. Wat dat betreft kan de crisis niet lang genoeg duren."

Lucky
Lees ook:
Lucky TV-Sander weet weer te scoren met nieuwe 'Willy'

In het filmpje zien we alle gekozen lijsttrekkers voor het eerst bij elkaar en uiteraard heeft Sander zich volledig laten gaan om die ontmoeting 'vlekkeloos' te laten lopen. Het nieuwe gezicht van de BBB-partij moet 'schijten' en volgens Thierry Baudet is 'alles in de wereld verzonnen'. Om nog niet te spreken over Sigrid Kaag, die Jesse Klaver om een pilletje vraagt. Kan hij zich in alle lijsttrekkers inbeelden? "In Rutte treed ik wel in ja, die voel ik wel. Farid Azarkan heb ik wat minder mee. En Wopke daar zit ik wel echt helemaal in. Die neemt mij over!"

Kijkers
Lees ook:
Kijkers gieren om LuckyTV over lijsttrekkers: 'Ik lach me dood'

D66 met lijsttrekker Sigrid Kaag is toch wel de grote winnaar van de verkiezingen. Lex sprak haar na afloop: wat was de eerste reactie van haar familie?

Familie D66-lijsttrekker Sigrid Kaag in tranen na winst

02:19