Entertainment

Wederom stormloop op jurkencollectie Miljuschka Witzenhausen

19 maart 2021 15:57
Miljuschka Witzenhausen Beeld © Miljuschka by Wehkamp

Miljuschka Witzenhausen (35) inspireert niet alleen met haar kookkunsten, maar ook met haar kleding. Haar tweede collectie jurken vliegt dan ook als warme broodjes over de toonbank. Er is zelfs zo'n enorme run op, dat de site even volledig platlag.

"Met deze kleurrijke collectie vier ik vrouwelijkheid in iedere vorm en maat"

Na het eerdere succes van afgelopen november heeft de lekkerbek wederom de handen ineen geslagen met online warenhuis Wehkamp. De collectie bestaat in totaal uit 35 zomerse jurken, waarvan de eerste 17 vandaag zijn gelanceerd. Miljuschka, die op haar Instagram al een tijd benadrukt dat het niet draait om 'de standaard perfecte maat of het algemene ideale gewicht', vindt dat iedereen zich mooi en goed moet kunnen voelen. Juist in deze gekke tijd waarin we allemaal wat wel 'extra sparkle' kunnen gebruiken. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka deelt ultieme schoonmaakfantasie: 'Nog beter dan seks'

De zomerse jurken zijn er dan ook voor elk figuur, van maat 36 tot en met 56. En met de materiaalkeuzes, fittings, prints en kleuren haalt de tv-kok een stukje Italiaans vakantiegevoel naar eigen land. Miljuschka: "Met deze kleurrijke collectie vier ik vrouwelijkheid in iedere vorm en maat. De prints, kleuren, vormen; de hele collectie weerspiegelt mijn eigen stijl en ik ben er onwijs trots op!"

Niet alleen Miljuschka zelf is fan van haar collectie, ook haar volgers trokken vandaag massaal hun portemonnee. Via Instagram Stories laat de ontwerpster zelfs weten dat de site er op een gegeven moment uit lag. "Ik kan het bijna niet geloven (...) Heel eventjes geduld, we gaan het oplossen. Het komt goed', spreekt ze haar fans toe.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka begint eigen podcast over 'haar favoriete onderwerp'

Naast haar eigen collectie kwam er onlangs nóg een droom uit voor Miljuschka: een eigen tijdschrift. In onderstaande video vertelt ze alles over 'haar droom'.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Miljuschka over epilepsie dochter: 'Sterf beetje bij elke aanval'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore