Entertainment

Yolanthe blaast kaarsjes uit en viert 36e verjaardag

19 maart 2021 09:54 Aangepast: 19 maart 2021 10:36
Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Het is een heugelijke dag voor Yolanthe Cabau. Ze blaast vandaag namelijk letterlijk 36 kaarsjes uit, want het is haar verjaardag!

Op haar Instagram Stories is te zien dat Yolanthe tot 12.00 uur 's nachts wakker is gebleven om de start van een nieuw levensjaar te vieren. We kunnen allemaal zien hoe ze een flink aantal kaarsjes op een taart uitblaast. 'Birthday girl', schrijft Yo bij het filmpje van zichzelf.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Was niet makkelijk om positief te blijven'

Hoewel Yolanthe haar verjaardag, net als de rest van Nederland, tijdens de coronacrisis viert, komt ze aan liefde niets tekort op deze bijzondere dag. Zo wordt ze flink verwend door haar moeder, die een verjaardagstaart voor haar dochter heeft gemaakt. 'Mijn moeder is de liefste vrouw in de wereld', zegt Yolanthe daarover.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vriendin Kjeld Nuis in campagne Yolanthe's sportkledinglijn

Het is alweer een flinke poos geleden dat Yolanthe en haar ex Wesley Sneijder uit elkaar gingen. Hoewel de actrice het er behoorlijk moeilijk mee heeft gehad en het verdriet er nog steeds is, gaat het weer beter met haar. In de video hieronder vertelt Yolanthe daar alles over.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Yolanthe steelt de show in trailer Netflix-romcom Just Say Yes

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore