Ga naar de inhoud
Entertainment

Zayn over vaderschap: 'Nooit gedacht dat ik er zo aan kon wennen'

Zayn Malik en Gigi Hadid Beeld © Getty Images

Hij is het niet vaak, maar Zayn Malik (28) bleek in een interview op iHeartRadio in een behoorlijk openhartige bui. In het gesprek vertelt hij over zijn kersverse gezinnetje met Gigi Hadid (25) en dochtertje Khai. 'Het is geweldig', vertelt de zanger, die het vaderschap aanvankelijk met samengeknepen billen tegemoet zag.

"Gigi en ik kunnen er met gemak aan wennen"

"Veel mensen vertelden me voor de geboorte van Khai dat het vaderschap 'een grote aanpassing' zou zijn en een 'enorme verandering', en dat soort dingen", begint hij. "Maar eerlijk gezegd, ze is een fantastische baby. Gigi en ik kunnen er met gemak aan wennen. Ze maakt het ons ook behoorlijk makkelijk: ze slaapt goed, ze houdt van haar melk. Op dit moment is het gewoon voeden en luiers verschonen. Ik geniet er oprecht van." De voormalig One Direction-zanger voegt toe dat Gigi een geweldige moeder is en 'een enorme hulp bij alles'. 

Dat hij zo into het vaderschap zou zijn verraste hem, vertelt hij. Voordat Khai was geboren draaide zijn leven voornamelijk om hem en zijn eigen keuzes. Nu is dat wel anders. Toch had hij weinig moeite met die nieuwe levensfase, vooral omdat Khai zo'n makkelijk kind is: "Ik vind het leuk om mijn dagen met haar door te brengen en relaxte dingen te doen samen. Gewoon kinderprogramma's kijken op Netflix, babyliedjes leren, wandelen of voor haar zingen. Je leeft je leven in een heel ander tempo, maar daar wen je snel genoeg aan. Dat is voor mij nog het meest verrassende."

Zayn
Lees ook:
Zayn Malik laat teugels vieren op Twitter: 'F**k the Grammy's'

"Het zijn vooral melodieën, en soms maakt ze geluidjes terug, wat geweldig is", zo zegt de nieuwbakken vader over de liedjes die hij voor het slapengaan voor kleine Khai zingt. "Ik hou er gewoon van om voor haar te zingen."

Waar ze straks gaan settelen weet de zanger nog niet. Op dit moment woont het gezinnetje in Pennsylvania, maar of ze daar permanent blijven is nog de vraag. "Ik heb daar nog niet per se over nagedacht. We zijn beiden best jong, ondanks dat we al een kind hebben en zo. We denken nog steeds veel over werk na en wat welke stappen we in onze carrières willen zetten, maar misschien in de verre toekomst, als we nadenken over settelen, wordt het wel zoiets als dit. Een rustige omgeving waar we lekker kunnen chillen."

Gigi
Lees ook:
Gigi Hadid openhartig over bevalling: 'Zayn ving de baby op'

Gigi plaatste enige tijd na de geboorte van dochter Khai een foto waaruit bleek dat het topmodel weinig moeite had om haar afgetrainde lijntje terug te krijgen. Achter de foto's zat ook een belangrijke boodschap, zo zie je in onderstaande video:

Gigi Hadid post ongelooflijke foto na geboorte baby

00:32