Ga naar de inhoud
Entertainment

Nieuwe coupe Billie Eilish zorgt voor Instagram-record

Billie Eilish Beeld © Getty Images/Instagram @billieeilish

Alles wat Billie Eilish (19) aanraakt, verandert in goud. Zelfs haar kapsel. Toen de zangeres besloot haar groene lokken in te ruilen voor een blonde coupe en daar een foto van postte, verbrak ze er meteen records mee.

Kylie Jenner deed het met een geboorteaankondiging, Jennifer Aniston met een reünie met haar Friends-collega's, en er was ook nog één of ander ei dat Instagram-records wist te breken, maar Billie hoefde een stuk minder te doen om de meest gelikete foto te creëren. De 'Bad Guy'-zangeres gaat tegenwoordig als blondine door het leven en dat maakte haar fans hysterisch. Binnen zes minuten wist ze 1 miljoen likes binnen te harken met een kiekje van haar nieuwe kapsel.

Billie
Lees ook:
Billie Eilish onherkenbaar met nieuw blond kapsel

Billie heeft er sowieso een paar goeie dagen op zitten. Zo mocht ze niet alleen optreden tijdens de Grammy Awards, maar ging ze er ook vandoor met het prestigieuze grammofoontje voor Record of the Year voor haar hit 'Everything I Wanted' en een beeldje voor haar James Bond-nummer 'No Time To Die'. De fans van de zangeres speculeerden toen al dat haar groen-zwarte lokken een pruik moesten zijn en dat bleek uiteindelijk te kloppen. Billie deelde een filmpje op TikTok waarop ze haar pruikje aanpast. 

Billie
Lees ook:
Billie Eilish wint Grammy voor Record of The Year

Blonde Billie zal wel weer voor een nieuwe trend gaan zorgen: alle haarstijlen die de zangeres zich aanmeet worden namelijk niet veel later overgenomen. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lockdown trend geïnspireerd door Billie Eilish: splash color

04:39