Entertainment

'Angelina wil bewijs huiselijk geweld leveren in scheiding Brad'

18 maart 2021 11:47
Angelina Jolie en Brad Pitt Beeld © Getty Images

Naar verluidt is Angelina Jolie (45) bereid om in de vechtscheiding met Brad Pitt (57) nog een tandje bij te zetten. De actrice zou namelijk 'bewijs van huiselijk geweld' willen leveren in de rechtszaak tegen haar ex, beweert 'The Blast'.

"De afgelopen jaren zijn heel heftig geweest"

De bittere breuk van Brangelina kan nog een stuk zuurder gaan worden. De actrice gaat zich niet meer inhouden bij de onderhandelingen over de voogdij over hun zes kinderen, Maddox (19), Pax (17), Zahara (16), Shiloh (14) en tweeling Vivienne en Knox (12), aldus The Blast. De site heeft rechtbankpapieren in handen waarin staat dat Angelina bewijs wil aanleveren over haar beschuldigingen van huiselijk geweld tegen haar ex-man Brad. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angelina Jolie gaat vrouwen bij project met bijen begeleiden

Brangelina huwde in 2014 na een relatie van 10 jaar, maar in 2016 barstte de bom en besloten ze uit elkaar te gaan. Ook toen beweerde de actrice dat er sprake was van huiselijk geweld, waarna de aantijgingen onderzocht werden. Uiteindelijk kwam daar niets uit. Het voormalige stel is nog altijd verwikkeld in een vechtscheiding, wat Angelina zwaar valt. "De afgelopen jaren zijn heel heftig geweest. Ik probeer me te focussen op mijn gezin", vertelde ze aan de Britse Vogue in februari. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Angelina Jolie open over nasleep scheiding Brad Pitt

Brangelina is niet het enige Hollywood-koppel dat in scheiding ligt, ook Kimye gaat uit elkaar. In de video hieronder zie je er alles over. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore