Entertainment

René Froger krijgt verlies goede vriend te verwerken

18 maart 2021 09:23
René Froger Beeld © ANP

René Froger (60) deelt verdrietig nieuws met zijn Instagram-volgers. De Topper is zijn goede vriend Wim Verhoorn verloren.

"Je bent zo een groot deel van mijn leven"

Wim is afgelopen dinsdag op 79-jarige overleden en dat komt hard aan bij René. De zanger wil zijn goede vriend nog eens gedenken en bedanken voor de herinneringen die ze samen hebben gemaakt. 'Je bent zo een groot deel van mijn leven en temeer realiseer ik mij wat voor geweldige man je was', schrijft René bij een foto van de New York Marathon die hij liep met Wim, die jarenlang bondscoach wegatletiek was. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natasja Froger heeft niets met botox: 'Alle vrouwen lijken op elkaar'

René kreeg training van Wim voor de marathon en daar is hij 'zeer dankbaar' voor. 'Jouw heerlijke nuchterheid en sportieve kijk op het leven. Jij hebt me altijd een sportieve richting gegeven waarvan ik nu nog elke dag de vruchten pluk', gaat de zanger verder. 'Voor prachtige tijden en fantastische herinneringen. Het was een eer om je te mogen kennen.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Natasja Froger heeft vader door corona al jaar niet gezien

René kreeg vorig jaar ook al een groot verlies te verwerken. Zijn goede vriend Dominic Grant overleed. In de video hieronder vertelt de zanger over het grote gemis. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore