Entertainment

Scott smeekt Kourtney Kardashian: 'Ik wil oud met je worden'

17 maart 2021 14:27
Scott Disick en Kourtney Kardashian Beeld © Getty Images

Scott Disick (37) heeft stille hoop dat zijn relatie met Kourtney Kardashian (41) ooit weer opbloeit, blijkt uit een nieuwe teaser voor 'Keeping Up With the Kardashians'. Wanneer zijn relatie met Sofia Richie (22) op de klippen loopt, verklaart hij aan de moeder van zijn kinderen dat 'ie hoopt dat ze met elkaar eindigen.

"Ik vraag me alleen af of wij oud gaan worden zoals we het nu doen"

In een nieuwe teaser voor het twintigste en laatste seizoen van KUWTK vraagt Kourtney naar Scotts gestrande relatie met zijn voormalige vriendin Sofia. "Ik denk dat mensen ons leven binnentreden en denken dat het wel makkelijk zal verlopen", legt Scott uit aan de moeder van zijn drie kinderen. "Het is nu eenmaal zo dat wij heel veel bagage met ons meedragen." Ook zijn relatie met Kourtney maakt het lastig. "Het is ook niet zo simpel voor anderen dat wij elkaar nog zoveel zien, samenwerken én vrienden zijn gebleven." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian laat van zich horen na scheiding Kanye West

Kourtney en Scott doen hun uiterste best om hun drie kinderen Mason (11), Penelope (8) en Reign (6) samen op te voeden. "Ik denk dat ik het niet zou kunnen als ik Sofia was", aldus Scott. "Mijn focus is altijd mijn kinderen geweest. En voor jou zorgen is ook één van mijn prioriteiten", zegt 'ie over Kourtney. "Ik vraag me alleen af of wij oud gaan worden zoals we het nu doen. Zo met de kids de wereld over reizen, en praktisch naast elkaar wonen. Of dat we uiteindelijk echt weer bij elkaar komen." 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Khloé Kardashian bevestigt relatie met Tristan Thompson

Of zijn ex hapt, valt te zien in het nieuwe seizoen van KUWTK dat op 18 maart in première gaat. De realityshow mag dan wel stoppen, maar de zussen gaan het zeker niet rustiger aan doen. In de video hieronder zie je waarom Nikkie Plessen het knap vindt hoe de Kardashians het 'keer op keer' weer lukt om zichzelf in de schijnwerpers te krijgen. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore