Entertainment

Hond van Connie Witteman bij dierenarts: 'Kan alleen maar huilen'

17 maart 2021 07:49 Aangepast: 17 maart 2021 07:57
Beeld © ANP

Connie Witteman (69) heeft minder leuk nieuws met de wereld gedeeld. Haar hond Rocco, van bijna vier jaar, ligt naar eigen zeggen te vechten voor zijn leven in het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. Connie deelt het verhaal met haar fans op Instagram.

"Ik kan alleen maar huilen!"

De trouwe viervoeter van Connie heeft zijn hoofd gestoten, op een pijnlijke manier. 'Rocco lag eind deze middag na een heerlijke wandeling te slapen onder de tafel, toen hij opeens overeind sprong uit zijn slaap en hij zijn hoofd keihard stootte aan het tafelblad', schrijft Connie bij een foto van haar hond. 'Hij probeerde naar mij toe te komen maar dat lukte niet. Zijn ogen stonden ineens heel vreemd.'

Connie probeerde haar hond op zijn poten te zetten, maar hij viel gelijk om. 'Hij lag er verlamd bij.' Vervolgens hebben ze hem direct naar de dierenarts gebracht. 'Er moeste en brancard bij komen om hem naar binnen te dragen', schrijft ze. Waar Rocco precies last van heeft, hebben de artsen volgens Connie nog niet kunnen ontdekken. 'Hij is opgenomen en ligt nu aan het infuus. Jullie zullen begrijpen hoe ik mij op dit moment voel, ik kan alleen maar huilen!' In een later bericht laat Connie weten dat er vandaag een scan van zijn nekwervels wordt gemaakt.

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

Connie Witteman wil rest van gestolen juwelen terugkrijgen

Connie deelt haar hele leven op Instagram. Ze vindt het sociale medium fantastisch. Haar kookvideo's zijn daar bovendien een grote hit. Hieronder zie je daar meer over.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore