Entertainment

Romee Strijd laat haar baby Mint voor het eerst zien

16 maart 2021 20:25 Aangepast: 17 maart 2021 12:57
Romee Strijd Beeld © ANP

Het heeft even geduurd, maar Romee Strijd (25) durft het aan om haar pasgeboren dochtertje aan de wereld te tonen. Het model was huiverig, maar is toch overstag gegaan.

"Mijn liefde voor haar is onbeschrijflijk"

Romee en haar echtgenoot Laurens van Leeuwen zijn sinds kort de trotse ouders van een dochtertje. Het stel wilde eigenlijk lang wachten om beelden van hun kleine Mint met de wereld te delen. Maar ze hebben er toch voor gekozen om het nu al te doen. 'Ik weet niet waarom ik hier zo nerveus over ben', schrijft Romee op Instagram. 'Ik ben zo trots en er is niemand die me zo aan het lachen maakt als zij. Mijn liefde voor haar is onbeschrijflijk.' 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kersverse moeder Romee Strijd heeft relaxte dag met kleine

Het model legt uit dat Mint 'een (groot deel van) mijn leven' is en het geweldig vindt om haar leven met haar volgers op Instagram te delen, daarom is ze uiteindelijk overstag gegaan. Romee's volgers zijn er maar wat blij mee en reageren massaal met liefdevolle berichtjes onder de reeks foto's van de nieuwe mama. Niet alleen Romee en Laurens zijn ongelooflijk trots, ook opa Bert van Leeuwen! Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore