Entertainment

Kim Kardashian laat van zich horen na scheiding Kanye West

16 maart 2021 16:38
Kim Kardashian Beeld © Getty Images

De strubbelingen in het huwelijk van Kim Kardashian (40) en Kanye West (43) kwamen afgelopen jaar tot een kookpunt . Het stel besloot uit elkaar te gaan en de scheidingspapieren in te dienen. De realityster is sindsdien een stuk minder in beeld, maar voor 'Vogue' maakt ze een uitzondering.

"De tijd met mijn kinderen is van onschatbare waarde"

Het sprookjeshuwelijk van Kim en Kanye is tot een einde gekomen tijdens het coronajaar. De realityster laat in gesprek met Vogue niets specifieks weten over haar scheiding, maar wil wel loslaten dat het een behoorlijk 'veelbewogen' maar 'reinigende' periode is geweest. "Ik ben nu veel dankbaarder voor de kleinere dingen in het leven, dat is een openbaring geweest."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

'Kim en Kanye hebben geen contact meer met elkaar'

"Ik probeer alles altijd zo positief mogelijk te benaderen", gaat Kim verder. "Maar het is een lastig jaar geweest. (...) Ik heb zoveel tijd met mijn familie doorgebracht. Vooral de tijd met mijn kinderen is van onschatbare waarde. Dat was heel mooi om te mogen meemaken."

De realityster heeft met haar vier kids North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1) thuisgezeten tijdens de pandemie. De camera's van Keeping Up With the Kardashians hebben Kim natuurlijk gevolgd en zouden ook alle perikelen rondom haar huwelijk met Kanye hebben vastgelegd. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kim Kardashian open over eigen 'trauma' na kijken Britney-docu

Kim en Kanye hebben het in totaal bijna 9 jaar samen volgehouden, maar na 7 jaar huwelijk was de koek op. Voor fans van het stel kwam de breuk enigszins als een verrassing, maar anderen zagen de bui al hangen. In de video hieronder zie je waarom de scheiding voor sommigen slechts een kwestie van tijd was. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore