Entertainment

Deze mensen gaan ervoor: worden zij het nieuwe K3'tje?

20 maart 2021 14:36 Aangepast: 20 maart 2021 15:10
K3 moet verder zonder Klaasje (m). Beeld © ANP

Het is op 9 februari 2021 wereldnieuws in Nederland en België als bekend wordt dat Klaasje Meijer (26) uit K3 stapt. De zoektocht om de meidenformatie weer compleet te maken is inmiddels geopend. Tot nu toe zijn er volgens Studio 100 al meer dan 22.000 mensen die in Klaasjes voetsporen willen treden.

Het volgende K'tje moet zich aan strenge regels houden om onderdeel van de groep uit te mogen maken, stelt RTL Boulevard-entertainmentdeskundige Eric de Munck. Zo zijn tatoeages toegestaan, zolang ze niet 'buitensporig' zijn. Alcohol en verdovende middelen zijn niet verboden, maar je mag niet laveloos door de stad drentelen of ze in het zicht nuttigen. Een nicotineverslaving is daarentegen wel uit den boze - en zo gaat het lijstje nog even door. 

Het weerhoudt de volgende fans er in ieder geval niet van om te hopen dat ze in het strakke K3-keurslijf passen. Hun audities staan openbaar op YouTube. Je bekijkt ze hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Klaasje Meijer stapt uit K3: 'Dankbaar voor vijf prachtige jaren'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Deze jongens willen de nieuwe sterren van K3 worden

Bovenstaande meiden lijken stuk voor stuk geknipt om de plek van Klaasje naast Marte en Hanne in te nemen. De volgende audities zijn ook goed bekeken, maar de vraag is of die cijfers te maken hebben met hun zangkunsten.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Gert Verhulst waarschuwt nieuw lid K3: 'Niet onderschatten'

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore