Entertainment

Matthew McConaughey geeft na het witte doek nu YouTube een kans

16 maart 2021 03:29 Aangepast: 16 maart 2021 08:10
Matthew McConaughey Beeld © Getty Images

Met zijn kenmerkende uitspraak 'Alright alright alright' trapt Matthew McConaughey (51) het eerste filmpje af op zijn eigen YouTube-kanaal. De acteur maakte maandag op Twitter wereldkundig dat hij YouTuber is geworden.

"Hier ga ik delen wie ik ben, wie ik niet ben, waar ik in geloof, waar ik niet in geloof, wat ik doe en wat niet en ook wat levenswijsheden die voor mij nuttig zijn geweest"

In de video zegt Matthew: "Welkom op mijn kanaal. Hier ga ik delen wie ik ben, wie ik niet ben, waar ik in geloof, waar ik niet in geloof, wat ik doe en wat niet en ook wat levenswijsheden die voor mij nuttig zijn geweest, lessen over de kunst van het leven die mij hebben geholpen en zelfs wat bumperstickers die ik heb gezien, gehoord, verzameld en gestolen in mijn 51 jaar hier."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthew McConaughey overweegt gouverneur Texas te worden

Op het kanaal is de acteur ook meteen gestart met een inzameling voor zijn Just Keep Livin Foundation, die momenteel Texanen helpt die zijn getroffen door de extreme winterse omstandigheden die de staat afgelopen maand platlegden.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Matthew McConaughey overweegt politieke carrière

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore