Ga naar de inhoud
Entertainment

Op1 blundert en zendt privégesprek uit tussen Paul en Astrid

Paul de Leeuw en Astrid Joosten Beeld © BNN VARA / Op1

Trouwe luisteraars van de podcast van 'Op1' stonden dit weekend met hun oren te klapperen toen ze opeens konden meeluisteren met een onderonsje tussen presentatoren Paul de Leeuw (58) en Astrid Joosten (62). In de montage was een fout gemaakt, waardoor je als luisteraar ook de minuten vóór de show kon meeluisteren. Dat ontdekte het team van de ochtendshow op Radio Veronica. Oeps.

"Ik heb nog een wijntje besteld"

Laten we gelijk met de deur in huis vallen: er wordt niets schokkends gezegd. Maar stiekem is het toch smullen dat we voor héél even onderdeel zijn van het geroezemoes, zo vlak voor livegang. "Nog 3,5 minuut he mensen", horen we Paul allereerst zeggen. "Ik heb nog een wijntje besteld", reageert zijn mede-presentator. Paul: "Ja maar dat is een andere fles, niet je eigen."

Vervolgens horen we de twee een beetje spuien over hun werkdag. "Het is een beetje haasten vandaag. Ik heb de laatste pagina's nog niet", aldus Astrid. Waarop haar wederhelft zegt: "We moeten eigenlijk eerder live." Het lijkt erop dat Paul daarna tegen zijn tafelgasten begint. "Ze moeten heel erg wennen aan ons op vrijdagavond. Wij zijn meer van de vrolijkheid", voordat we ook het woord 'Hup1' horen vallen, zoals hun avond klaarblijkelijk ook wel wordt genoemd. "Maar goed, jij hoefde geen lippenstift op", zegt Astrid ten slotte.

Geblunder
Lees ook:
Geblunder in laatste minuten van Jinek verpest item: 'Tragiek!'

Het blundertje in de podcast is inmiddels hersteld, maar je kunt 'm terugluisteren in het fragment van Radio Veronica. Die bekijk en beluister je hier.

Lubach
Lees ook:
Lubach geeft gasten Op1 uitbrander voor negeren avondklok

Het scheelde een haartje of Tim Hofman was ook één van de Op1-presentatoren. Hij vertelde erover bij Boulevard:

Tim Hofman was bijna vaste presentator Op1

00:31