Entertainment

Aan deze ingrijpende eis van Jumbo moet Frank Lammers zich houden

16 maart 2021 11:01
Beeld © ANP

Met zijn Netflix-deal voor de serie 'Undercover', de film 'Ferry' én zijn samenwerking met Jumbo heeft Frank Lammers (48) het zakelijk gezien goed voor elkaar. Maar door die samenwerking met de supermarkt moet de acteur zich wel aan één belangrijke voorwaarde houden. Welke dat is vertelt hij in 'LINDA.'.

"Afspraak is afspraak"

Charlotte Nijs en Frank vragen elkaar het figuurlijke hemd van het lijf in de nieuwste editie van het blad. De politiek verslaggever is op haar beurt erg benieuwd hoe het nou zit met de voorwaarden van zijn Jumbo-contract. 

"Klopt het nou dat jij alléén bij de Jumbo boodschappen mag doen?" vraagt ze. "Ja", luidt het antwoord. "En het mooie was dat er in onze buurt zeven jaar lang geen Jumbo zat, waardoor ik altijd een goede smoes had om geen boodschappen te hoeven doen.”

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank Lammers hard aan de bak voor sixpack in Undercover-film

Stiekem de Albert Heijn induiken om iets in de bonus te scoren is echt geen optie voor Frank. "Nee. Afspraak is afspraak, makkelijk zat. Maar goed, inmiddels is er nu wél een Jumbo vlakbij gekomen. Dus nu moet ik weer. Al was het misschien ook een beetje wereldvreemd om zeven jaar geen supermarkt vanbinnen te zien, behalve dan voor het opnemen van commercials."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Frank Lammers: ‘Het kan me echt niet boeien hoe ik eruitzie'

Het duurt niet lang meer voordat kijkers Frank weer op Netflix kunnen zien. De release van Ferry komt er bijna aan. In gesprek met RTL Boulevard licht de acteur alvast een tipje van de sluier op. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore