Entertainment

Dochter van Beyoncé wint haar eerste grammy

14 maart 2021 21:14 Aangepast: 15 maart 2021 07:27
Blue Ivy Carter en haar moeder Beyoncé Beeld © Getty Images

Beyoncé (39) kan zich een trotse moeder noemen. Zondagavond werd bekend gemaakt dat de zangeres en haar 9-jarige dochter Blue Ivy een Grammy hebben gewonnen voor beste videoclip.

Beyoncé en Blue Ivy wisten de Grammy te bemachtigen in de categorie Best Music Video met hun videoclip voor het nummer 'Brown Skin Girl', samen met SAINt JHN en Wizkid. De prijs werd al bekendgemaakt voordat zondagavond de officiële ceremonie van de 63e Grammy Awards begon.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé verbreekt Grammy-record

Naast de prijs voor beste videoclip werden er ook al andere winnaars bekendgemaakt. Zo won producer en DJ Kaytranada twee Grammys in de categorieën Best Dance/Electronic Album en Best Dance Recording. Ook rapper Kanye West won een Grammy. Zijn album Jesus is King werd bekroond in de categorie Best Contemporary Christian Music.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Beyoncé bedankt vriendin Meghan voor moed en leiderschap

De winnaars in categorieën zoals Album of the Year worden zondagavond uitgereikt tijdens een show waar alleen de optredende artiesten en genomineerden welkom zijn vanwege de coronacrisis. Beyoncé wordt dit jaar gezien als de grote kanshebber op het bekende gouden beeldje. De zangeres sleepte maar liefst negen nominaties in de wacht.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore