Entertainment

Dochter Liesbeth List neemt postuum duet op met moeder

13 maart 2021 10:27 Aangepast: 13 maart 2021 13:07
Elisah en haar moeder Liesbeth List Beeld © ANP

Elisah Baijens, de dochter van Liesbeth List, heeft postuum een duet met haar vorig jaar overleden moeder opgenomen. Het gaat om het nummer 'Jij Moet Blijven', vertelt Elisah in 'AD Magazine'.

"Mijn moeder had graag gezien dat ik ook was gaan zingen"

Elisah zong vorig jaar na het overlijden van Liesbeth al het nummer Vanaf Vandaag voor haar. "Toen mijn moeder overleed, dacht ik: iemand moet dat voor haar zingen. Het gaat over hoe iemand voortleeft", aldus Elisah. Haar echtgenoot Marc haalde haar over om het haar te laten zingen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Afscheidsdocumentaire Liesbeth List te zien op 19 maart

"Mijn moeder had graag gezien dat ik ook was gaan zingen", vertelt ze. "Maar ik heb geen ambities in die richting. Ik voel me niet prettig op een podium en zie mezelf niet als een zangeres. Gelukkig is er met bepaalde techniek veel mogelijk om het beter te laten klinken."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Vaste bandleden Liesbeth List nemen eerbetoon op

Voor Jij Moet Blijven lagen nog opnames van Liesbeth op de plank. "Marc zei: zullen we kijken of we de stemmen van jullie bij elkaar kunnen zetten? Ik twijfelde, was het niet gek? En nogmaals, ik ben geen zangeres. Het was een grote uitdaging, want we zingen een totaal andere toonhoogte. Toch wilde ik het graag doen. Als eerbetoon, want mijn moeder mag nooit worden vergeten."

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore