Entertainment

Wie is toch die Sarah, die André Hazes bijstaat na zijn breuk met Mo?

11 maart 2021 18:38 Aangepast: 11 maart 2021 20:20
Beeld © Instagram @sarahvansoelen/ANP

Het is the day after: Monique Westenberg (43) en André Hazes (27) zijn officieel uit elkaar. De geruchtenmachine draait op volle toeren: heeft André een nieuwe vriendin? Op Instagram geeft de zanger duidelijkheid en noemt hij meteen een naam: Sarah van Soelen (25). Maar wie is zij precies?

"Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit"

RTL Boulevard krijgt sinds de aankondiging van de breuk verschillende tips binnen dat André een nieuwe vrouw in zijn leven zou hebben, waarbij ook de naam van deze dame verschillende keren valt. André plaatst zelf een tekst op Instagram waarin hij opheldering geeft.

Hij vertelt dat hij de afgelopen periode veel ups en downs heeft gekend en dat hij altijd bij de familie Van Soelen terecht kon voor de nodige steun. 'Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.'

Sarah van Soelen is 25 jaar oud en woont onder de rook van Rotterdam, net als André en Monique. Ze staat met haar eigen bedrijfje ingeschreven bij de KvK; ze is influencer. Waar de teller gisteren nog op 28.000 volgers stond, heeft ze er nu 51.000.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ook moeder Monique reageert: 'Neem hem nooit meer terug'

Op Instagram geeft ze een kijkje in haar luxe leventje. Een tripje naar Dubai hier, een reisje naar Spanje daar, en in haar koffer altijd de nodige designertassen en -kleding.

Verder staat ze model voor een modewebshop en voorziet ze vrouwen van wimper-extensions. 

Hoe kan Sarah al die tripjes betalen? Dat haar vader Rudolf van Soelen directeur van het Rotterdamse lampenmerk Electro-Cirkel is, zal in elk geval niet in haar nadeel werken. Het bedrijf wordt ook wel 'het Philips van Rotterdam' genoemd. Het familiebedrijf produceert zijn eigen lampenmerk, Calex, en hoewel je daar misschien nog nooit van hebt gehoord, is de kans groot dat jij een van hun lampen in huis hebt, zo vertelde Sarahs vader eerder in een interview met De Ondernemer. "We zijn typisch Rotterdams: niet lullen, maar poetsen. De behoefte om op de voorgrond te treden, hebben we nauwelijks."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Monique reageert op breuk Dré: 'Zag het niet aankomen'

Sarah strooit ook nog weleens met poëtische teksten op the gram. Engels of Italiaans, ze draait haar hand er niet voor om. In een behind the scenes-video van een clipshoot waar de bombshell aan meewerkte is te zien hoe zij in het dagelijks leven met een heerlijke Rotterdamse tongval praat.

Wie ook in de video voorbijkomt is make-upartist Errol Severin. Saillant detail: hij neemt niet alleen Sarah onder handen, maar ook Monique.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

André Hazes reageert en hint op relatie met nieuwe vrouw

Hier is overigens de clip te zien waarin Sarah schittert:

André geeft in zijn post aan dat hij veel steun ontvangt van de hele familie Van Soelen en dat zijn relatie met Sarah op dit moment alleen vriendschappelijk is. De tijd zal uitwijzen of er ooit iets moois ontstaat tussen de zanger en de influence-babe.

Alles over de breuk tussen André en Monique zie je in deze video:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore