Ga naar de inhoud
Entertainment

Wonder Woman-vervolg komt hier niet in de bioscoop

Het vervolg op de succesvolle actiefilm 'Wonder Woman' zal niet meer in de Nederlandse bioscopen uitkomen. Distributeur Warner Bros. laat donderdag weten dat de film vanaf 31 maart via diverse streamingkanalen te zien is, zoals Pathé Thuis, iTunes en Apple TV.

"We hebben de uitzonderlijke beslissing genomen om de film beschikbaar te stellen voor de fans om thuis te bekijken nu de bioscopen nog steeds gesloten zijn"

Wonder Woman: 1984 zou oorspronkelijk op 16 december uitkomen, maar een paar dagen daarvoor kondigde het kabinet Rutte een nieuwe lockdown af voor alle bioscopen en theaters in Nederland. Sindsdien zijn alle zalen gesloten.

In veel andere landen was de Wonder Woman-sequel wel al in de bioscopen te zien. "We hebben de uitzonderlijke beslissing genomen om de film beschikbaar te stellen voor de fans om thuis te bekijken nu de bioscopen nog steeds gesloten zijn", meldt Warner in een korte verklaring.

Release
LEES OOK:
Release Wonder Woman uitgesteld tot na de lockdown

Wonder Woman is het vervolg op de bioscoophit uit 2017, met actrice Gal Gadot in de hoofdrol. Ook Doutzen Kroes is even in de film te zien.

Bron: ANP / RTL Boulevard