Entertainment

Jersey Shore-ster JWoww stapt opnieuw in het huwelijksbootje

10 maart 2021 17:29
Beeld © Getty Images

De 'Jersey Shore'-kijkers van vroeger herinneren het zich nog als de dag van gisteren toen Jenni 'JWoww' Farley (35) verliefd werd op de grote hulk Roger Mathews (45). Het koppel stapte in 2015 in het huwelijksbootje, maar dat was geen garantie voor een 'happily ever after'. Zack Carpinello (26), de nieuwe liefde van Jenni, belooft haar dat nu wel door haar ten huwelijk te vragen.

"Je maakt mij gelukkiger dan ik ooit ben geweest"

Met haar voorliefde voor grote mannen zit Jenni bij haar gloednieuwe verloofde helemaal goed. Zack is professioneel worstelaar én de persoon die de sleutel tot haar hart in handen heeft. Tijdens een bezoek aan het Empire State Building in New York vroeg de atleet zijn vriendin ten huwelijk met een romantisch aanzoek bovenop het gebouw. 

'Op 27 februari zei ik ja op het Empire State Building', deelt de gelukkige Jenni met haar volgers. Zack deelt de volgende lieve tekst op Instagram: 'Mijn 'voor altijd'. Je maakt mij gelukkiger dan ik ooit ben geweest. Ik hou meer van jou dan van wat dan ook.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kindjes Jersey Shore-JWoww roken sigaretjes tijdens Halloween

Uit haar eerdere relatie met Roger heeft Jenni twee kinderen: dochter Meilani en zoon Greyson. Twee jaar na de geboorte van Greyson vroeg Jenni de scheiding aan vanwege 'onverenigbare verschillen'. Een jaar later was de scheiding afgehandeld en vond ze het liefdesgeluk bij Zack. 

Saillant detail: niemand minder dan Zack was aanwezig op het huwelijk van de Jersey Shore-ster. Ze kennen elkaar namelijk via zijn broer. Toen de vonk in 2019 eindelijk oversloeg leek hun liefde in eerste instantie geen lang leven beschoren. Ze gingen even uit elkaar, maar vonden uiteindelijk weer hun weg terug naar elkaar. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jersey Shore-JWoww treurt niet om scheiding

RTL Boulevard

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore