Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe Cabau: 'Was niet makkelijk om positief te blijven'

Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Wie net zo fit als Yolanthe Cabau wil worden kan binnenkort terecht bij haar lifestyle-app, die deze maand gelanceerd wordt. Inspiratie achter de app was haar eigen leven. 'In mijn leven heb ik veel hoogtepunten gekend, maar ook heel verdrietige dieptepunten. Om me door die moeilijke tijden heen te slaan, heb ik voor mezelf een bepaalde lifestyle gecreëerd', schrijft de 35-jarige in haar column voor 'Grazia'.

"Omdat het mij zo veel happiness en rust heeft gebracht, wil ik ook graag andere vrouwen helpen"

Volgens Yolanthe krijgt ze regelmatig de vraag van andere vrouwen hoe ze ondanks alles toch optimistisch blijft. 'Dat bracht me op het idee om mijn eigen lifestyle-app op te zetten', aldus de duizendpoot. Yolanthe, die volgende maand te zien is bij Netflix in de film Just Say Yes, laat weten dat het niet altijd makkelijk is geweest om positief te blijven denken.

'Daardoor ben ik me gaan focussen op de kleine dingen waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik ben inspirerende boeken gaan lezen, en me gaan richten op een healthy lifestyle. Body, mind and soul (...) Omdat het mij zoveel happiness en rust heeft gebracht, wil ik graag andere vrouwen helpen om óók het optimale uit zichzelf te halen.'

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe wil even geen relatie nu ze zichzelf heeft gevonden

De actrice wil met haar nieuwe platform 'positiviteit verspreiden en vrouwen inspireren en empoweren'. Yolanthe: "Omdat ik zelf een vrouw ben, ik weet waar vrouwen mee moeten dealen en goed besef hoe lastig het leven soms is. Ik wil delen wat mij happy maakt, wat mij er weer bovenop helpt als het tegenzit. Maar ook wat me, als het wel goed gaat, helpt om nog méér uit mezelf te halen. Je zult merken hoe snel je lekkerder in je vel gaat zitten en barst van de energie."

In onderstaande video vertelt Yo nog meer over haar nieuwe app:

Yolanthe ziet er na breuk met Wesley beter uit dan ooit

02:33
Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau deelt voorproefje van eigen sportkledinglijn