Entertainment

Debuutalbum Edwin Evers komt volgende maand uit

10 maart 2021 10:54 Aangepast: 10 maart 2021 11:18
Edwin Evers Beeld © ANP

Edwin Evers (49) komt volgende maand met zijn allereerste album. De debuutplaat heet 'Tijd' en verschijnt op 9 april, maakte platenmaatschappij Warner Music woensdag bekend. Het album bestaat uit veertien nummers, waaronder de al verschenen singles 'Het gevoel' en 'Als er niets meer is'.

"Het was geweldig om in alle rust dagen en nachten thuis in de studio te kunnen werken aan iets wat me al langere tijd leuk leek om eens te doen; een eigen album maken"

De muzikant en oud-radio-dj kondigde vorig jaar al aan dat hij bezig was met zijn debuutalbum. Door de coronacrisis werd het proces versneld. "Het was geweldig om in alle rust dagen en nachten thuis in de studio te kunnen werken aan iets wat me al langere tijd leuk leek om eens te doen; een eigen album maken. Voor mij dus waardevol, maar ik hoop op snel een betere tijd voor iedereen!"

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Edwin Evers wil geen ochtendshow meer maken

Edwin stopte in 2018 met zijn werk als dj om zich volledig op zijn muzikale carrière te richten. Hij toerde al met de Edwin Evers Band en werkte al als componist. Zo schreef Evers nummers voor artiesten als Glennis Grace en Jan Smit.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Edwin Evers vertelt openhartig over eerste soloalbum

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore