Entertainment

Snollebollekes-zanger Rob Kemps aan de slag als presentator

09 maart 2021 20:57 Aangepast: 10 maart 2021 11:01
Rob Kemps Beeld © ANP

Rob Kemps (35) gaat straks 'naar links en naar rechts' voor de camera. De zanger van Snollebollekes heeft namelijk een driejarig contract getekend bij Talpa Network. 

"Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur"

De Slimste Mens-winnaar, die vooral actief zal zijn voor SBS6, krijgt bij de zender de kans om 'zijn talenten de komende jaren breed aan te wenden en verder te ontwikkelen'. Zo valt te lezen in het officiële statement. 

"Mijn gevoel bij Talpa Network was vanaf de eerste minuut formidabel", aldus Rob. "Ik zie deze stap als een unieke kans om mijn talenten in televisieland te gaan ontplooien bij deze geweldige club. Het uitgesproken vertrouwen en enthousiasme om samen iets te gaan maken hebben mij over de streep getrokken. Ik kijk oprecht enorm uit naar dit geweldige avontuur."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Kijkers gaan stuk om zelfspot persiflage Rob Kemps in TV Kantine

Dat gevoel is wederzijds. "Ik ben ongelofelijk blij dat Rob voor ons gekozen heeft", stelt directeur Televisie Marco Louwerens over de komst van de zanger. "Ik heb hem de afgelopen periode leren kennen als een ontzettend fijn, authentiek en creatief mens, die altijd volledig zichzelf is. Regelmatig weet hij Nederland enorm te verrassen met een nieuw talent dat hij in zich blijkt te hebben."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Snollebollekes trots op 'foutste' liedje in lijst Qmusic

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore