Ga naar de inhoud
Entertainment

Yolanthe steelt de show in trailer Netflix-romcom Just Say Yes

Just Say Yes Beeld © Just Say Yes / Netflix

Netflix heeft vandaag de volledige trailer vrijgegeven van de nieuwe romantische komedie 'Just Say Yes', met in de hoofdrol Yolanthe Cabau (35). De film was oorspronkelijk bedoeld voor het witte doek, maar maakt nu op 2 april zijn debuut bij de streamingdienst.

Het verhaal gaat over Lotte, gespeeld door Yolanthe Cabau, die al haar hele leven bezig is met de invulling van de ideale bruiloft. Alles, van het draaiboek tot aan een prachtige trouwlocatie, heeft ze tot in de puntjes voorbereid. Zelfs de oude trouwjurk van haar geliefde oma is uit de kast gehaald voor de grote dag.

Maar dan blaast haar verloofde Alex (Juvat Westendorp) de bruiloft ineens last-minute af. Extra pijnlijk aangezien Lotte en haar ex samenwerken bij hetzelfde bedrijf... Noodgedwongen trekt ze in bij haar egocentrische zus Estelle (Noortje Herlaar), die onverwachts haar verloving met Lottes baas John (Edwin Jonker) aankondigt en haar complete bruiloftplannen kaapt.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe Cabau deelt voorproefje van eigen sportkledinglijn

Als klap op de vuurpijl moet Lotte ook nog het vrijgezellenfeest van haar zusje organiseren, terwijl ze zelf maar één ding wil: vechten voor Alex en daarmee haar eigen bruiloft redden. Ze wordt hierbij geholpen door haar irritante, maar charismatische collega Chris (Jim Bakkum). Hij haalt Lotte uit haar comfort zone en zorgt ervoor dat ze weer helemaal opbloeit. 

Ook Nienke Plas, Tino Martin, Kim-Lian van der Meij, Josylvio, Dave Roelvink, Huub Smit en Pip Pellens zijn te bewonderen in de Nederlandse feelgoodfilm, afkomstig van de makers van Fuck de Liefde.

Yolanthe
Lees ook:
Yolanthe laat zich niet gek maken door biografie Wesley

Just Say Yes is vanaf 2 april beschikbaar op Netflix