Entertainment

Dochter van Paul Walker maakt debuut op catwalk in Parijs

09 maart 2021 02:23 Aangepast: 09 maart 2021 11:59
Beeld © ANP

De dochter van de in 2013 overleden acteur Paul Walker (40) heeft de modeshow van Givenchy geopend tijdens Paris Fashion Week. Meadow Walker (22) doet al langer modellenwerk, maar maakte in Parijs haar catwalkdebuut.

"Ik was verlamd van angst"

De 22-jarige liet via de sociale media van Vogue weten dat ze stiekem blij was dat er vanwege het coronavirus geen publiek aanwezig was in de zaal. "Ik denk dat als het helemaal vol had gezeten terwijl ik over de catwalk liep. Ik was verlamd van angst", aldus Meadow.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fast & Furious-acteur Paul Walker herdacht door dochter Meadow

Paul Walker was vooral bekend van de Fast&Furious-films, waarin hij Brian O'Conner speelde. Hij werkte aan de opnames van Furious 7 toen hij in november 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk. De makers herschreven een deel van het script en werkten met special effects en twee broers van Paul om de film af te ronden.

Gezien de doodsoorzaak van de acteur werd besloten zijn personage niet om te laten komen in de autoracefilm. In plaats daarvan koos Brian er in de film voor om niet langer deel uit te maken van het racersteam waar de franchise om draait.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Fast & Furious-collega's staan stil bij verjaardag overleden Paul Walker

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore