Entertainment

Beslag op woning van Estelle Cruijff opgeheven

08 maart 2021 14:10 Aangepast: 08 maart 2021 14:33
Estelle Cruijff Beeld © ANP

Het beslag op het huis van Estelle Cruijff (42) is opgeheven. Dat laat 'Shownieuws' weten, naar aanleiding van documenten in het Kadaster. Estelle en zakenman Jacques Parson hebben al ruim een jaar onenigheid over het huis. Eind februari werd al bekend dat Estelle de rechtszaak erover had gewonnen.

Jacques claimde dat Estelle een betalingsachterstand van 160.000 euro bij hem had. Hij leende haar in 2017 een bedrag van 1,2 miljoen die de socialite in een appartement van diezelfde zakenman stak. De twee hadden een vriendschappelijke relatie en afgesproken werd dat Estelle maandelijks zo'n 6000 euro zou aflossen.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Estelle Cruijff wint rechtszaak en mag in huis blijven wonen

Estelle kon dat echter niet ophoesten en leefde zo'n twee jaar lang van een toelage van Jacques. Er werden geen concrete afspraken gemaakt over wanneer Estelle zou beginnen met aflossen. Volgens de rechter is vanwege de mondelinge afspraken geen sprake van een betalingsachterstand.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Estelle Cruijff niet in Nederland voor rechtszaak

Jacques krijgt het eerste recht van hypotheek op het appartement. Dat houdt in dat Estelle gedwongen wordt de woning te verkopen wanneer ze de aflossing niet meer op kan hoesten.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore