Entertainment

Jan Smit deelt heftige foto van gewonde TVOH-kandidaat Jasper

06 maart 2021 15:11
Jan Smit Beeld © William Rutten

Met de hakken over de slot weet talent Jasper het te schoppen tot de tweede liveshow van 'The voice of Holland'. Maar dat betekent niet dat hij helemaal ongeschonden ten tonele verschijnt. De gezondheidsgoden zijn niet aan zijn zijde: nadat hij eerder al kampte met keelproblemen, is hij nu serieus gewond geraakt.

"Als je denkt dat je alles hebt gehad..."

Jaspers coach Jan Smit deelt op social media de foto. De zanger in de dop is keihard onderuit gegaan, getuige de wonden op zijn hoofd. 'Als je denkt dat je alles hebt gehad... 😬 Nadat hij gister -ondanks zijn stemproblemen- door het publiek werd beloond met een plek in de volgende liveshow, is @JasperWever vanmorgen met z’n gezicht op de tegelvloer gevallen!' schrijft Jan.

Ondanks de val is er tot nu toe geen reden dat Jasper aanstaande vrijdag niet op het podium kan staan om voor de tweede keer op te treden in de liveshow. 'Met een beetje make up lappen we hem weer op voor komende vrijdag... 🙈'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Jasper blundert wéér in TVOH: 'Begint ongemakkelijk te worden'

Er staat voor de kandidaten van The voice of Holland veel op het spel. Des te nerveuzer zijn ze nu ze live moeten optreden voor miljoenen kijkers. In onderstaande video vertellen ze hoe ze zich voelen.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore