Entertainment

Ali B, Snelle en Maan maken liedje met TVOH-afvaller Alyssa

06 maart 2021 09:45
Beeld © ANP

De eerste liveshow van 'The Voice of Holland' van dit seizoen spraakmakend noemen, is een understatement. Sommige kandidaten wisten niet de juiste toonhoogte te vinden en tot overmaat van ramp moest een talent de show verlaten die het verdiende om nog minstens een week door te gaan. Ali B (39) laat het er niet bij zitten dat zijn Alyssa het veld moet ruimen.

"Soms heeft het leven betere plannen"

Ali en Anouk zijn enorm ontzet als ze er in de liveshow achterkomen dat hun talenten Alyssa en Lucas de minste stemmen van de kijkers thuis hebben gekregen. Als uiteindelijk Alyssa het programma moet verlaten, is Ali in alle staten. Hij belooft na haar exit meteen een samenwerking aan. Om daad bij zijn woord te voegen, heeft de coach direct alles in werking gesteld om Alyssa het podium te bieden dat ze volgens hem verdient.

'Soms heeft het leven betere plannen. Wij gaan een single voor je schrijven en clip uitbrengen', schrijft de rapper bij de video waarin hij het goede nieuws met zijn talent deelt. Alyssa's grote droom komt uit: een liedje maken met Snelle. Ali neemt alle kosten voor het uitbrengen van het nummer op zich. 'Volg @alyssa_mvo en geef haar de support die ze verdient. Thanks @mcsnelle en @maan.de.st ❤️.'

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Ali B: 'Waylon en ik hadden al eerder ruzie'

Dat er hier en daar een valse noot werd gezongen, heeft ongetwijfeld te maken met de zenuwen die de (veelal jonge) kandidaten voelen voor de grote liveshow. De talenten vertellen aan RTL Boulevard hoe ze zich voelen nu ze live moeten optreden voor een miljoenenpubliek.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore