Entertainment

Jasper blundert wéér in TVOH: 'Begint ongemakkelijk te worden'

05 maart 2021 21:39 Aangepast: 05 maart 2021 21:39
Beeld © RTL

Een ongemakkelijk moment in de eerste liveshow van 'The Voice'. Kandidaat Jasper had last van keelproblemen, en wellicht wat zenuwen, speelden de sympathieke zanger parten. En dat was niet voor het eerst

"Dit is niet de plek voor jou om te staan"

Aan het begin van het optreden leek het mis te gaan, toen duidelijk werd dat Jasper er niet helemaal lekker in zat. Presentatrice Chantal Janzen probeerde hem daarna op zijn gemak te stellen. Gelukkig gaf Jasper zelf aan dat hij zeker genoten had van zijn optreden. "Ik ben opgelucht. Het was wel weer spannend."

Als eerste jurylid was Anouk aan het woord. "Ik vind je een lieverd", begon ze haar commentaar. "Als je stem goed is, vind ik het geweldig. Maar deze keer was het niet zo goed", vertelt ze. "Het begint ongemakkelijk te worden", zegt Anouk over het feit dat het de tweede keer is dat het misging bij Jasper. Tijdens de knock-outs moest zijn optreden namelijk gestaakt worden, omdat hij stijf stond van de zenuwen. Anouk adviseerde Jasper meer ervaring op te doen. "Dit is niet de plek voor jou om te staan. Je moet kilometers maken."

Miniatuurvoorbeeld
lees ook:

TVOH-optreden Jasper abrupt onderbroken door coaches

Ook Ali B deed zijn zegje over het optreden van Jasper. En hij had advies voor hem. "Werk aan het verhaal wat je zelf vertelt. Werk aan het scenario voor jezelf waarin je jezelf ziet shinen", aldus Ali. Tot slot vertelde ook Jan nog wat hij van het optreden vond. "Dit is heel cru", zegt hij. "Vorige week zagen we dat Jasper de meest zenuwachtige kandidaat ooit was. Toen herpakte 'ie zich en was het daarna spot on. Nu was hij zijn stem kwijt", legt Jan uit. "Maar als je hees bent, daar kun je weinig meer aan doen. Een keelprobleem, daar kun je niks aan doen. Ik blijf achter mijn kandidaat staan."

Na zijn optreden in de knock outs kreeg Jasper veel opbeurende reacties van kijkers van The Voice. In de video hieronder reageert hij daarop.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore