Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is de miljoenenvilla van Pamela Anderson die te koop staat

Beeld © ANP

Het is geen geheim dat Pamela Anderson (53) een luxeleventje leidt in de Verenigde Staten. Al jarenlang is ze gelukkig in haar miljoenenvilla (14,9 miljoen dollar) in Malibu. En tóch besluit de diva om haar paleisje te verkopen, meldt 'People'. De ideale reden om even schaamteloos binnen te kijken dus.

"Het is tijd dat ik terugga naar mijn roots"

Het riante huis, dat nu nog van Pamela is, telt vier slaapkamers en vierenhalve badkamer. Want wie wil er nou níét een halve badkamer ergens in huis? Het huis is ontworpen door Philip Vertoch. 

Pamela wil haar huis verlaten, omdat ze samen met haar man Dan Hayhurst, met wie ze in het geheim trouwde op kerstavond, gaat verhuizen naar Canada. Daar gaat ze wonen in het huis dat van haar grootmoeder is geweest, op Vancouver Island. Pamela en Dan verblijven daar al sinds de coronapandemie. 

Pamela
lees ook:
Pamela Anderson voor de vijfde keer getrouwd

"Het is tijd dat ik terugga naar mijn roots", vertelt Pamela over haar verhuizing aan People. De Baywatch-ster ziet het huis van haar grootmoeder als haar nieuwe thuis. "Ik begin mijn leven opnieuw, op de plek waar het allemaal begon. Het was een dolle rit, maar dit maakt mijn verhaal mooi rond." 

Vlak nadat Pamela twintig werd, verhuisde ze, om te werken voor Playboy. "Ik heb de hele wereld overgereisd, om nu weer écht thuis te komen, op een van de prachtigste plekken op aarde. Ik ben een gelukkige vrouw."

Pamela
lees ook:
Pamela Anderson beweert: 'Veganisten zijn beter in bed'

Benieuwd naar het huis van Pamela dat te koop staat? In de video hieronder zie je wat beelden. Foto's zie je via deze link.