Entertainment

André Hazes over Fieldlab-experiment zondag: 'Best een risico'

04 maart 2021 23:55 Aangepast: 05 maart 2021 07:24
André Hazes Beeld © ANP

André Hazes vindt het een eer dat hij als eerste artiest weer het podium van Ziggo Dome mag betreden. Het optreden van aanstaande zondag maakt deel uit van de serie proefevenementen van Fieldlab, en hij doet er 'alles aan' om dat tot een succes te maken.

"Ik vind het wel 'ballen' dat ik dat mag doen"

"Ik vind het een eer dat ik ben gevraagd. Er zijn zoveel artiesten in het land en dat ik dat dan mag doen... Ik zie het best wel als een soort risico" zei de zanger gisteren in Op1. "Maar ik vind het ook wel 'ballen' dat ik dat dan mag."

André gaat er naar eigen zeggen alles aan doen om het experiment tot een succes te maken. Hij zal zijn bezoekers dus ook expliciet vragen om zich na de show te testen. Dat deed een deel van de gelukkigen die naar de cabaretshow van Guido Weijers mocht niet.

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Guido Weijers haalt uit naar kritische Hugo de Jonge: 'Sabotage'

"Dat gaan we bij ons dus anders doen", aldus André. "Ik vind dat je dat ook wel mag verwachten. We zijn blij dat we alweer iets mogen en ik vind dat je dit gewoon serieus moet nemen. Dit moet slagen."

Zondag zijn er in totaal 1300 mensen bij het concert. Zij worden verdeeld in vijf 'bubbels' van 250 personen en een groep van vijftig personen. "M'n laatste show was voor 250 man dus dit voelt al als een volle zaal."

Hugo de Jonge sprak zich kritisch uit over het uitblijven van besmettingen bij de show van Guido Weijers vorige week, omdat niet iedereen zich naderhand had laten testen. Dat de cabaretier daarop boos reageerde, vindt De Jonge 'gek'. Hij reageerde bij Boulevard:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore