Entertainment

Ellen DeGeneres aan de kant geschoven als presentator Friends-reünie

04 maart 2021 12:35
Ellen Degeneres, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Courteney Cox Beeld © Getty Images

Dat 'Friends' een reünie krijgt, dát weten we. Maar verder is er nog bijzonder weinig bekend over wat die precies in gaat houden. Heel even leken we iets meer informatie te krijgen: er werd namelijk druk gespeculeerd dat Ellen DeGeneres (63) alle 'Friends' weer aan één tafel zou krijgen. Maar de cast blijkt toch iemand anders te hebben gevraagd om de speciale gebeurtenis aan elkaar te praten.

"Ellen is het in ieder geval niet"

De Friends-reünie had allang plaats moeten vinden, maar ja: toen kwam de coronacrisis. De gebeurtenis is al een paar keer uitgesteld, maar komt er nu dan eindelijk aan. Voor de special kruipen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry niet weer in de huid van hun jaren 90-personages, maar bespreken ze de nalatenschap van de iconische show. Het leek er sterk op dat ze dit in gesprek met Ellen DeGeneres zouden doen, maar dat blijkt niet te kloppen. "Nee, Ellen gaat het niet doen", laat David Schwimmer (54) weten in een interview met Andy Cohen (52). 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Tic Jennifer Aniston in Friends gaat jaren later viral

"Ik denk niet dat ik al mag zeggen wie het wel gaat doen, maar Ellen is het in ieder geval niet", gaat David verder. De acteur, die Ross vertolkte in de show, heeft wel ander goed nieuws. "Ik ga volgende maand naar Los Angeles voor de opnames", legt hij uit. "Het gaat eindelijk gebeuren." Daarmee lijkt het officiële startschot voor de reünie eindelijk te zijn gegeven. Bovendien willen cast en crew zo weinig mogelijk risico lopen op corona en nemen ze een deel van de special buiten op. 

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Julia Roberts flirtte met 'Chandler' voor rol in Friends

David is niet de enige bij wie geprobeerd wordt informatie over de langverwachte Friends-reünie los te peuteren. Ook zijn collega Lisa Kudrow wordt regelmatig aan de tand gevoeld over de special en liet er al een beetje over los in de video hieronder. 

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore