Ga naar de inhoud
Entertainment

Qmusic-dj Domien Verschuuren is alweer single

Domien Verschuuren Beeld © ANP

Het leek vorige maand nog dikke mik tussen Domien Verschuuren (33) en zijn nieuwe vriendin, maar de prille relatie is helaas alweer voorbij. Dat vertelt de Qmusic-dj in zijn podcast 'Man man man'.

"We hebben ervoor gekozen om er niet mee verder te gaan"

Domien leek zich in de zevende hemel te bevinden, maar de liefde bleek toch niet voorbestemd. "We zijn erachter gekomen dat we beter zijn als vrienden", meldt hij in zijn podcast Man man man. Afgelopen januari vertelde hij in diezelfde podcast nog hoteldebotel te zijn. "Ik had de vorige keer gezegd dat ik iemand misschien wel verkering zou gaan vragen. Dat is een soort van gebeurd. Het is soort van een tijdje 'aan' geweest, maar we hebben ervoor gekozen om er niet mee verder te gaan", legt hij nu uit. 

Domien
Lees ook:
Domien Verschuuren weer gelukkig in de liefde

Het was Domiens doel om dit jaar weer een liefje te hebben. Ondanks de breuk is hij 'helemaal oké'. Zijn zoektocht naar de ware kabbelt rustig voort. "Dat voelt heel raar om te zeggen, want ik ben er in mijn hoofd nog niet helemaal bij", verklaart hij. "Ik zie mezelf op dit moment nog niet echt daten, maar vanaf mei ben ik weer vrij in mijn hoofd én op de markt." Domien kondigde in de zomer van 2018 aan dat zijn relatie met zijn verloofde Caroline verbroken was. Het koppel was 11 jaar samen en wilde elkaar in 2019 het jawoord geven. 

Chris,
Lees ook:
Chris, Bas en Domien gaan podcast vaker uitbrengen

Wie wel weer helemaal gelukkig in de liefde is, is Geraldine Kemper. In de video hieronder vertelt ze over haar nieuwe vriend. 

Geraldine Kemper weer 'hartstikke verliefd'

00:39