Entertainment

Na zus klaagt ook broer Mariah Carey aan om biografie

04 maart 2021 03:37 Aangepast: 04 maart 2021 09:52
Beeld © ANP

Een maand na de juridische stappen van haar zus, wordt Mariah Carey (51) nu ook aangeklaagd door haar broer. Morgan Carey stapte woensdag naar een rechter in New York wegens passages uit de autobiografie van de zangeres.

Volgens Morgan maakt Mariah zich in het boek schuldig aan laster. Zij schrijft in The Meaning Of Mariah Carey onder meer dat Morgan drugs heeft gedeald en een dronkenlap was, dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan geweldsdelicten en zich inliet met schimmige figuren. Volgens de broer hebben de memoires ertoe geleid dat een filmproject waarbij hij betrokken was ineens de banden met hem verbrak. Hij stelt in de rechtbankpapieren dat niemand ooit contact met hem heeft opgenomen over het boek voordat het uit werd gebracht.

Miniatuurvoorbeeld
LEES OOK:

Zus eist meer dan 1 miljoen dollar van Mariah Carey

Begin februari klaagde oudere zus Alison Carey de zangeres al aan voor laster, omdat Mariah in het boek stelt dat haar zus haar in hun jeugd ernstig verwond heeft en dat Alison haar aanmoedigde seks te hebben toen ze jong was. De zus ontkent dat en eist een schadevergoeding van 1,25 miljoen dollar van Mariah. Waar broer Morgan op uit is, is nog niet duidelijk.

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore