Entertainment

Art over Over de Vloer: 'Makkelijker als ik iemand al ken'

03 maart 2021 18:54 Aangepast: 03 maart 2021 19:08
Art Rooijakkers Beeld © ANP

Art Rooijakkers (44) komt vanavond alweer voor zijn derde seizoen bij de Nederlandse sterren over de vloer. Hoe gaat het er achter de voordeur aan toe? Over het resultaat is hij nu al tevreden: 'BN'ers zijn steeds openhartiger' vertelt de presentator aan 'Televizier'.

"Ik had heel graag Elise Schaap willen bezoeken. Zij is goed ongeëvenaard"

In dit derde seizoen krijgen we een kijkje in het leven van onder meer Geraldine Kemper, Danny Vera, Bilal Wahib en Stefano Keizers. "We zijn momenteen nog bezig met filmen" zegt Art. "Wat me dit seizoen opviel is dat iedereen erg openhartig is. Ten eerste zitten we met zijn allen thuis en is thuis voor iedereen veel belangrijker geworden. Normaal gesproken kwam je bij iemand thuis en ging je samen op pad, nu dat niet kan is thuis veel waardevoller." Hij voegt toe: "Ik voel me ook meer op mijn gemak. Ik heb het programma natuurlijk overgenomen van Peter van der Vorst en moest het toen eigen maken. Dat lukt steeds beter."

Op de vraag of het voor hem makkelijker is als hij een BN'er al kent, antwoordt hij dat dat bij het aanbellen zeker het geval is. "Anders is het toch even aftasten. (...) Het soort First dates-moment is er inderdaad niet bij bekenden van mij."

Miniatuurvoorbeeld
Lees ook:

Art Rooijakkers checkt altijd de toiletten van BN'ers

"Ik vond het heel leuk om met Bilal Wahib op pad te gaan" vertelt Art over zijn hoogtepunt dit seizoen. "Hij is een jonge gast maar gaat als een speer! Het is mooi om dat aan het begin van zijn carrière te kunnen volgen." Bij wie de RTL-presentator in een volgend seizoen wel graag over de vloer wil komen? "Ik had heel graag Elise Schaap willen bezoeken. Zij is goed ongeëvenaard en staat zeker op mijn lijstje."

Rooijakkers over de vloer is elke woensdagavond om 21:30 uur te zien op RTL 4.

In zijn vorige seizoen bracht Art nog een bezoekje aan Hugo de Jonge:

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore