Ga naar de inhoud
Entertainment

Romy Monteiro gaat voor drama zorgen in GTST

Romy Monteiro als Indra in 'GTST' Beeld © RTL/Videoland

Sinds het vertrek van Lucas Sanders en Tiffy Koster uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ kan Meerdijk wel weer wat vers bloed gebruiken. Vandaag maken de kijkers van Videoland dan ook kennis met Indra Kalkhoven, gespeeld door niemand minder dan musicalster Romy Monteiro (28).  

In de aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden bij Videoland is te zien hoe Janine Elschot snode plannen beraamt om in het verleden van Richard van Nooten te gaan graven. Ze weet boezemvriendin Linda Dekker zelfs mee te lokken naar een restaurant om zogenaamd even bij te kletsen, maar is in werkelijkheid alleen maar daarheen gegaan om serveerster Indra Kalkhoven in de smiezen te kunnen houden.

Romy
Lees ook:
Romy Monteiro scoort rol in GTST: 'Kinderdroom die uitkomt'

En laat Indra nou net de ex van Richard zijn! Ze waren een tijdlang verloofd en Indra was zelfs in verwachting van de gehaaide zakenman. De zwangerschap liep echter uit op een miskraam, waarna ook de relatie tussen de twee tot een einde kwam. Wat is er in vredesnaam tussen hen gebeurd? En nog belangrijker: zal de liefde tussen Richard en de inmiddels aan lager wal geraakte Indra weer oplaaien onder het toeziend oog van Janine?

Marly
Lees ook:
Marly van der Velden na 15 jaar GTST: 'Verveelt nooit'

De komende tijd zullen de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden meer te weten komen over het mysterieuze liefdesverleden van Indra en Richard. De eerste aflevering met Indra is vanaf vandaag te zien bij Videoland en vanaf woensdag 10 maart om 20.00 uur bij RTL 4.

Nieuwe GTST-ster Romy Monteiro had crush op 'Rick'

02:05